PALVELUNI

Dj-Etutukka

Tilaa Dj-Etutukka esiintymään yökerhoon, pubiin, tapahtumaan, tai yksityistilaisuuteen. 

Teemoja mm. Entisten nuorten bileet, ysäribileet, nitrodisco.... Keikkoihin sisältyy kunnon äänentoisto savuineen ja valoineen. 

Karaoke

Kaipaatko kuppilaasi karaoken vetäjää? Tilaa Etutukka isännöimään karaokea ja viihtyisä ilta on taattu! Biisejä yli 80 000kpl joten jokaiselle löytyy laulettavaa.

Bingo

Etutukan bingossa viihtyvät vauvat, vaarit ja kaikki siltä väliltä. Tästä takuuvarma viihdyttäjä ja huikea bingoisäntä haluamiisi tilaisuuksiin. Perinteinen bingo hyrrä sekä huikea meininki takaa oikean bingon tunnelman.

Bad Santa

Pikkujoulut lähestyvät eikä esiintyjää tunnu löytyvän? Ei hätää. Bad Santa on varma valinta viihdyttämään juhlaseuruettanne.

Tietovisat

Kuten bingossa, myös Etutukan tietovisassa ystäväsi tai asiakkaasi viihtyvät varmasti. Aiheina tavalliset tietovisat, musavisa sekä sporttivisa.

DanceAktiNight

DANCEAKTINIGHT TARJOAA TANSSITTAVAA KOKO RAHALLA Jo 20 vuotta suomalaisen eurodancen etulinjassa seissyt Chorale kiertää taas alkuvuodesta 2021 maata DanceAktiNight -kiertueen merkeissä. Yli viisi miljoonaa kertaa striimatusta Univiidakko -hitistään tunnettu Chorale on satojen omien keikkojensa esiintynyt myös osana Radio Novan ja Oku Luukkaisen Retromiitti -pakettia yhdessä kansainvälisten eurodancetähtien kanssa. DanceAktiNight tarjoaa koko illaksi taattua tanssittavaa, josta Choralen lisäksi vastaa kokenut ja energinen DJ-Etutukka.

YHTEYDENOTTO

KOTI      PALVELUT     KEIKKAKALENTERI     YHTEYSTIEDOT